Omfugning


Mange tænker ikke over omfugning til daglig, men fuger har faktisk en stor betydning for dit hus. De samler nemlig vigtige elementer i dit hjem, såsom vægge og vinduer, og sikrer mod fugt, f.eks. i dit badeværelse. Sidst kan de også have en isolerende effekt.

Det er dog uundgåeligt, at disse fuger kommer i en værre og værre tilstand med årene, og at de på et tidspunkt trænger til en omfugning, så de igen kan beskytte huset.

Hvis dine fuger smuldrer, krakelerer og generelt begynder at se slidte ud, så er der ingen tvivl om, at det er tid til en udskiftning af dine fuger.

Prioriter omfugning af dit hus

Det er vigtigt, at man prioriterer en omfugning af en bygning, da det kan være dyrt og have negative konsekvenser, ikke at gøre det.

Sprækker, revner og fugeslip er tegn på en utæt fuge, hvor fugt og regnvand kan trænge ind. Dette kan resultere i et dårligt indeklima, og skabe skader indeni huset, som f.eks. skimmelsvamp.

Kan jeg selv omfuge mit hus?

Hvis du har brug for udskiftning af fuger i dit hus, kan du selvfølgelig vælge at gøre dette selv. Men udskiftning af fuger kræver præcision, korrekt fugeteknik og ikke mindst de rette fugematerialer for at opnå et godt resultat. Det kan nemt ende ud i spildte kræfter, hvis man vover sig ud i at lave en omfugning selv.

Omfuger man ikke korrekt, kan dette have stor betydning for dit hus. Det bliver nemlig ikke beskyttet for vind og vejr, og vil ikke have den isolerende effekt, som mange fuger har. Dette kan i sidste ende betyde en dyrere varmeregning og i værste tilfælde fugtskader samt et dårligt indeklima.

Udskiftning af fuger kan være besværligt, da man ofte ikke har de rette materialer eller kompetencer, som der kræves. Derfor ender en sådan omfugning ofte med ikke at blive lavet korrekt og man må alligevel søge professionel hjælp.

De rette faglige kompetencer til en perfekt omfugning

Hvis du har brug for hjælp til din omfugning, udskiftning eller reparation, så er Gummifugen altid klar til at hjælpe dig. Vi har de helt rigtige faglige kompetencer til at udskifte dine gamle fuger til nye, så du er sikret et professionelt og visuelt smukt resultat, der holder i mange år.

Vi har nemlig stor erfaring med renoveringsopgaver, såsom udskiftning af fuger og omfugning. Vi tilbyder både omfugning af private huse, erhversbygninger samt for det offentlige. Denne erfaring har gjort, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til dig.

Med vores hjælp kan du trygt få ordnet det besværlige fuge arbejde og blot nyde det smukke syn af nye, flotte fuger der forfrisker og pynter bygningen.

Kontakt os for priser og løsninger på din omfugning

Ønsker du ikke et få omfuget et helt hus, men blot nogle dele af det, eller har du specielle krav til din omfugning, såsom en bestemt fugemasse eller farve på fugen, så vil vi altid lytte til dine behov, så du får den bedste oplevelse. Vi ved nemlig, hvor stor en betydning det har for dig, at dit hjem bliver som du ønsker det.

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller om personlige løsninger til dit hjem, er du velkommen til at kontakte os.