Fugning af vinduer


Fugning af vinduer og døre er en opgave, som med fordel kan overlades til et professionelt fugefirma som Gummifugen. Du får ved at vælge os, mange års erfaring, så fugearbejdet bliver udført efter de byggetekniske standarter, og med de rigtige fugematerialer.

Materialerne som vi bruger er bla. silikonefuge, gummifuge og fugebånd, alt efter om fugen skal være luft- og vandtæt, eller diffusionsåben og åndbar - om fugen skal kunne overmales eller ej.

Årsagen til at man fuger mellem vinduer, døre og væggen/muren, er at der ikke skal komme vand ind i boligen, samt at holde vind og træk ude fra huset.

Fugefirma med de rigtige faglige kompetencer

Valget af fugemateriale er ekstremt vigtigt, når man fuger omkring vinduer og døre, da fugemassen skal kunne optage de bevægelser, som henholdsvis dørene og vinduerne har i forehold til væggen/muren, som de er monteret i.

Du sikrer, ved at vælge Gummifugen som din fugemand, at du får faglig ekspertise og erfaring, til en fornuftig pris – penge som hurtigt er tjent hjem, ved f. eks. at udskifte gamle utætte fuger, med nye tætte og elastiske fuger omkring dine vinduer, og derved minimerer varmespild.
Men ikke alle vindue- og dørfuger skal være tætte, for huset skal kunne ”ånde”. Til det formål bruger man diffusionsåbne fugebånd – hvor man anvender de forskellige fuger, kan du trygt overlade til os.

Fugning med tryghed og fantastisk kundeservice

En af vores største prioriteter er, at vores kunder føler sig trygge i vores hænder. Vi fokuserer altid på at leverer et fantastisk stykke arbejde – og hvis kunden måtte opleve et problem, så lytter vi og sørger altid for at komme med den bedste løsning.

Hvis du skulle have et spørgsmål vedrørende en fugeopgave, så er vi altid friske på at rådgive dig, så du kan få den bedste oplevelse og alle de informationer, du finder relevante, når vi hjælper dig med fugning.

Hos os vil du altid blive mødt med en professionel, arbejdsom og smilende fugemand, der har kundeservice i fokus.

Kan man selv udføre fugning af vinduer og døre ?

Hvis du overvejer at fuge dine vinduer selv, så anbefaler vi, at du har gjort dig dine overvejelser først. Det er ingen hemmelighed, at man kan godt selv kan fuge, men vores erfaring og viden gør, at det bliver lavet fagligt korrekt.

Det kan nemlig blive en dyr affære, hvis det ikke bliver lavet korrekt. Hvis man f.eks. ikke får lagt fugen korrekt, kan der opstå utætheder mellem vinduerne/dørene og væggen, hvor vand kan trænge ind i vægkonstruktionen, og brede sig til f. eks. isoleringen.Dette vil medfører skimmelsvamp i vægkonstruktionen, som er en dyr skade at udbedre.

Uanset hvad din situation måtte være, så er Gummifugen altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den bedste fugning af vinduer og døre, som du måtte kunne ønske dig. Vi har stor erfaring med fugning både for private, erhverv og det offentlige. Vores fugefirma har adresse i Lynge, Nordsjælland, kun 20 minutters kørsel fra København.

Har du spørgsmål vedrørende fugning af dine vinduer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for fuge priser

Hvis du er overvældet over de mange muligheder, så er du altid velkommen til at høre om de forskellige muligheder for fugning, hvis dette ønskes.

De forskellige fuge muligheder kan variere alt efter projektet, men det kan f.eks. være alt fra materiale- og farve valg til hvorvidt en udskiftning af fugebånd er nødvendig, eller om en anden løsning kan benyttes.

Hvis du ønsker vores hjælp til dit fuge projekt, eller er nysgerrig efter at høre mere om vores priser, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og evt. booke os.