Fugning af badeværelse


En fuge i et badeværelse er særligt påvirket af vand og luftfugtighed. Derfor stilles der store krav til de fuger, der skal beskytte badeværelset og skåne huset. Men det er mindst lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, at der fuges korrekt og gøres brug af kvalitetsfuger, der lukker helt tæt.​

Hos Gummifugen er du i trygge hænder. Vi er nemlig specialiseret i elastiske fuger, der kan klare bevægelse i konstruktionen, og har desuden stor erfaring med at fuge vådrum, som f.eks. badeværelser, både til private, erhverv samt det offentlige.

Fugefirma med de faglige kompetencer til fugning af dit badeværelse

Nogle ”gør det selv”-folk tager udfordringen op og fuger deres eget badeværelse, men dette er noget, som vi ikke anbefaler. Fugning af vådrum kræver nemlig faglige kompetencer, før man er sikret den korrekte fugeteknik – og det perfekte resultat.

En korrekt og tæt fuge betyder, at man undgår ubehageligheder, såsom svamp og råd i de underliggende konstruktioner. Dette problem ville hurtigt opstå, hvis ikke fugen er hermetisk tæt, og vandet trænger igennem utæthederne i fugen.
Det betyder, at Gummifugen garanterer dig et flot resultat - og endnu vigtigere - et sundt indeklima i dit hus.

Når vi fuger på dit badeværelse, gøres det med stor faglig kompetence og kvalitetsbevidsthed. Vi fuger i hele dit badeværelse med den korrekte fugemasse - og det gælder både omkring afløb, badekar, i bruseniche og omkring døre samt vinduer. Ved at tilbyde dette kan du få den bedste og mest grundige fugning - til den bedste fuge pris, selvfølgelig.

Silikonefuge til dit badeværelse

Det er ikke alle der ved det, men de bløde fuger, der er i dit badeværelse og fungerer som en tætning, har faktisk en begrænset levetid. Nogle kunder oplever endda, at de skal skiftes med blot nogle få års mellemrum, hvis der har været anvendt fugemasse af ringe kvalitet.

Derfor anvender vi kun kvalitets produkter når vi udfører vores fugearbejde, da fugerne i et badeværelse er meget udsatte, og skal kunne klare en stor belastning.

Når du skal have skiftet dine gamle fuger til nye, kan vi hjælpe dig, så de ikke hele tiden skal skiftes. Når vi skifter dine fuger, benytter vi os nemlig af silikonefuge af høj kvalitet, der kan holde til mere end de fleste typer fuge. Da det er mere holdbart går der længere tid før de skal udskiftes igen.

Kontakt os og hør mere om priserne for fugning af badeværelse

Er du interesseret i at høre mere om priser og de mange muligheder mht. til fuger – har du f. eks. sorte fuger i dit badeværelse, og ønsker matchende silikonefuger, er du mere end velkommen til at kontakte os.