Erhvervsfugning


Leder du eller din virksomhed efter et erfarent fugefirma til fugning for erhverv? Gummifugen har stor erfaring med alle slags fuge opgaver for erhverv – og vores fugefirma er altid klar til at hjælpe dig.

Da vi har til huse i Lynge er vi kun 20 minutter fra København, og tilbyder også vores hjælp overalt i Nordsjælland.

Vi tilbyder bla. brandfuger, akustikfuger og dilatationsfuger. Vi har fugematerialer der er fødevaregodkendte, godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri og til anvendelse i DGNB-certificeret byggeri.

Fugning af brandfuger

Brandfuger er noget, der bør lades til et professionel fugefirma. Det drejer sig nemlig om sikkerhed, der i sidste ende kan være altafgørende ved brand.

Det kræver stor erfaring med brandfuger og brandtætning i brandadskillende bygningsdele, så det er helt sikkert og ansvarligt. Ved brandtætning skal hver eneste fuge nemlig tætnes, så ilt ikke kan nære branden, og så brandfugerne har samme brandmodstand som de øvrige bygningsdele. Gøres dette ikke korrekt, vil fugen ikke kunne forhindre spredning af brand og røg.

Når man skal brandfuge, kan det udføres på to forskellige måder. Man kan enten vælge at benytte præfabrikerede lister, eller godkendte brandfuger. Når man skal vælge hvilket fugemateriale, der skal anvendes til brandfugning, er der nogle faktorer, som man skal have med i sine overvejelser. Dette er især brandkrav, men selvfølgelig også fugt og bevægelse i bygningen, der afgør hvilket fuge materiale der skal anvendes.

Hos Gummifugen får du den professionalisme og de faglige kompetencer, der sikrer en veludført brandfugning, både praktisk og visuelt. Dette til den bedste pris, selvfølgelig. Vi har nemlig stor erfaring med brandfugning, blandt andet af branddøre, ventilationsrør, VVS-rør, el-installationer samt andre gennemføringer. Vores ekspertise sørger for en fejlfri fugning, så du, din virksomhed og bygningen er sikret i tilfælde af brand.

Fugning af betonelementer

Er der brug for hjælp til fugearbejdet mellem betonelementer, eller trænger de gamle fuger til en renovering i form af fugning i betonkonstruktioner?

Nybyggeri opføres ofte i betonelementer, hvilket betyder at vi ofte får fuge opgaver af den art. For det bedste resultat benytter vi blandt andet specielle fugemasser. Med vores materialer er du sikret at evt. skader ikke forværres og at udbedringerne holder.

Takket være vores gennemtestede metoder, vores erfaring og kvalitets fuge materialer til fugning af betonelementer, kan du få den bedste løsning når der skal fuges mellem betonelementer.

Fugning af sterilrum/laboratorier

Der er en meget høj standard for fugning af sterile rum, såsom industri-køkkener eller bygninger inden for forsknings- og medicinalindustrien. Her stilles der nemlig krav om absolut sterilitet.

For at kunne udføre en sådan fuge opgave korrekt, kræver det stor ekspertise og den rette fugeteknik. Det er vigtigt, at der f.eks. ikke fremkommer lækager og at selv fugerne er sterile.

Gummifugen sørger for at der ikke efterlades åbne revner og sprækker, hvor bakterierne kan få fri adgang. Vores fugefirma har stor erfaring og de helt rette kompetencer til fugning af sterile rum. Derfor benytter vi blandt andet en speciel stærk silikonefuge, der sikrer fuldstændig tæthed, da sterile rum og laboratorier bevidst har overtryk, for at holde urenheder ude fra rummet.

Fugning af storkøkkener

I forhold til hvad der normalt forventes i vådrum i boliger, så har storkøkkener en væsentlig højere belastning.

Der anvendes f.eks. oftere stærke rengøringsmidler, og hedvand- eller højtrykspuling. Derudover kan luftfugtigheden være høj over længere tid. Derfor skal fugekvaliteten også være tilpasset et storkøkken, så den kan klare belastningen.

Gummifugen har de rette fuge materialer og kompetencer til fugning af storkøkkener, der sikrer en korrekt fugning. Vi benytter de bedste, gennemtestede metoder og kan derfor finde den absolut bedste løsning til dig.

Fugning af svømmehaller

En anden type bygning, der er udsat for en højere belastning, er en svømmehal. De skal kunne klare en masse vand og fugt, både i omklædningsrummene med brusekabine, men også i og omkring selve svømmebassinerne. Her skal fugekvaliteten også være tilpasset en svømmehal, så det kan klare den store belastning.

Vi har stor erfaring med fugning af svømmehaller og har referencer til blandt andet Hørsholm svømmehal, Værløse svømmehal samt Sundby Bad svømmehal. Vi benytter udelukkende kvalitets fugemasse og en gennemtestet fugeteknik, hvilket betyder, at vi kan tilbyde det mest professionelle og smukke resultat.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om fugning for erhverv, de forskellige fuge løsninger vi kan tilbyde, eller at modtage et uforpligtende tilbud fra os, er du mere end velkommen til at kontakte vores fugefirma.